TopTutors & het Reeshof College: óók maatwerk voor vmbo-leerlingen

Welkom op de pagina waar we nieuws en verhalen delen om de scholen en mensen achter de organisatie een gezicht te geven. Veel leesplezier!

Het Reeshof College; een bruisende vmbo-school met ruim 700 leerlingen, is sinds 2012 gehuisvest in een modern en fraai gebouw in stadsdeel Reeshof te Tilburg. Op deze school kunnen leerlingen alle vormen van vmbo-onderwijs volgen, van vmbo-basis tot vmbo-t.

Sinds een aantal jaren werkt TopTutors samen met deze school, mede vallend onder scholenkoepel SOVOT. Inmiddels hebben ruim 125 leerlingen van het Reeshof College individuele ondersteuning op maat gekregen door fysieke of online bijles. In overleg met het Reeshof College is bepaald dat leerlingen zich gedurende het schooljaar kunnen inschrijven, zo kunnen ouders en leerlingen zélf bepalen wanneer zij behoefte hebben aan een stukje extra ondersteuning. De leerling staat centraal, zij kunnen zelf bepalen voor welk vak zij ondersteuning wensen én plannen samen met de tutoren de bijlessen in.

“Onze leerlingen krijgen via de bijlessen van TopTutors een extra steuntje in de rug. Goed voor hun zelfvertrouwen én hun resultaten. De leerlingen zijn goed geholpen met de laagdrempelige aanpak van TopTutors.” Vertelt docent Corné Gelderblom van het Reeshof College ons.

Door de samenwerking met het Reeshof College is TopTutors er trots op leerlingen van het vmbo te mogen helpen met hun schoolwerk in Tilburg. Maar, wat is nu het meest gevraagde bijlesvak op deze school? Nou, evenals op de scholen die havo of vwo-onderwijs verzorgen is dit.. wiskunde!

Dit is wat wij doen

TopTutors creëert bijles- en ondersteuningsnetwerken, zodat bijles voor iedereen dichtbij en toegankelijk is! Wij vinden namelijk dat goede, betaalbare bijles en ondersteuning binnen handbereik moet zijn voor iedereen. Voor zowel de leerlingen, ouders als scholen waarmee wij samenwerken bieden wij maatwerk op gebied van betaalbare leerlingondersteuning.

De bijlessen zijn Top! Resultaat is ook zichtbaar in de cijfers.

Ouder leerling regio Nijmegen

Ik ben super tevreden. Goed contact en makkelijke aanmeldprocedure.

Ouder leerling Varendonck College

De tutor heeft mijn dochter op haar gemak gesteld door haar manier van uitleggen van de stof en haar in het algemeen zelfvertrouwen te geven.

Ouder leerling Staring College

De bijlessen hebben naast de inhoudelijke kennis onze zoon ook veel zelfvertrouwen gegeven.

Ouder leerling Varendonck College

Had na de bijles nog nooit zo goed voor het betreffende vak gescoord en nu ook met Engels!

Leerling Varendonck College

Mijn zoon vindt de Tutor een Topper!

Ouder leerling Varendonck College

Alleen maar complimenten voor de fijne, rustige manier waarop de tutor met mijn zoon werkt!

Ouder leerling Koning Willem II College

Mijn complimenten voor deze TopTutor! Mijn zoon heeft er superveel aan gehad en heeft sindsdien alleen maar goede punten voor wiskunde!

Ouder leerling Koning Willem II College

Vooral zo doorgaan met het enthousiasme waarmee je het doet als tutor!

Ouder leerling Dorenweerd College

Merveille heeft het goed gedaan! Ze had een goede klik met onze dochter en wist te achterhalen welke onderdelen ze lastig vond. Daardoor is het cijfer van een onvoldoende naar een goede voldoende gegaan.

Lees verder
Ouder leerling De Populier