Ik wil bijles.

Heb je wat achterstanden, of wil je beter worden in bepaalde vakken? Gaat de docent tijdens de les net te snel en kun je niet (al) je vragen stellen? Of wil je gewoon je cijfers verbeteren? Dan zit je bij TopTutors helemaal goed!

Zoek een afdeling bij jou in de buurt.


Gebruik de zoekbalk hierboven om een afdeling in de buurt te zoeken. Niets gevonden?

Lijst

Kaart

Orion Lyceum

Breda

Gemeentelijk Gymnasium Hilversum

Hilversum

St. Bonifatiuscollege

Utrecht

Koning Willem II College

Tilburg

Reeshof College

Tilburg

Utrechts Stedelijk Gymnasium

Utrecht

College Den Hulster

Venlo

Valuascollege

Venlo

Raayland College

Venray

Lyceum Vos

Vlaardingen

CSG Develsteincollege

Zwijndrecht

Oranje Nassau College

Zoetermeer

Erasmus College

Zoetermeer

Openbaar Lyceum Zeist

Zeist

Maaswaal College

Wijchen

Willem van Oranje College

Waalwijk

Dongemond College

Raamsdonksveer

JTC Roosendaal

Roosendaal

Norbertus

Roosendaal

Emmauscollege

Rotterdam

Schoonhovens College

Schoonhoven

Altena College

Sleeuwijk

CSG Bogerman (OPA)

Sneek

Beatrix College

Tilburg

Theresialyceum

Tilburg

Kennemer Lyceum

Overveen

CSG Willem van Oranje

Oud-Beijerland

Northgo College

Noordwijk

CSG Reggesteyn

Nijverdal/Rijssen

Stedelijk Gymnasium Nijmegen

Nijmegen

Trevianum

Sittard

Eckartcollege

Eindhoven

Augustinianum

Eindhoven

KSE Etten Leur

Etten-Leur

Coornhert Gymnasium

Gouda

Dendron College

Horst

College de Heemlanden

Houten

Ichthus College

Kampen

Da Vinci College

Leiden

Christelijk Gymnasium Beyers Naudé

Leeuwarden

Staring College

Lochem

Marne College

Bolsward

Roncalli SG

Bergen op Zoom

Johannes Fontanus College

Barneveld

Varendonck College

Asten/Someren

Het Erasmus

Almelo

Markenhage

Breda

Graaf Engelbrecht

Breda

Ds. Pierson College

Den Bosch

Christelijk College De Populier

Den Haag

Cambreur College

Dongen

Dorenweerd College

Doorwerth

Stedelijk Dalton Lyceum

Dordrecht

PCC Het Lyceum

Alkmaar

Hoe het werkt

1 Contact opnemen met de Managing Tutor

U kunt contact opnemen met de Managing Tutor, de plaatselijke coördinator van deze afdeling. U kunt met hem of haar in contact komen via de contactgegevens of het formulier welke vermeld staan op de betreffende locatiepagina.

Wanneer u uw zoon of dochter direct inschrijft, zal de Managing Tutor u telefonisch of per e-mail benaderen om extra informatie te geven.

2 Inschrijven

U kunt uw zoon of dochter zelf inschrijven in Bijles Portal. Dit is het administratiesysteem dat de tutoren gebruiken om de bijlesuren te registreren. 

Per schooljaar betaalt u € 15 administratiekosten, deze kosten worden op de eerste factuur in rekening gebracht.

3 Op zoek naar een geschikte tutor

Na inschrijving gaat de Managing Tutor op zoek naar een geschikte tutor voor uw zoon of dochter. Doorgaans wordt er binnen een werkweek een geschikte tutor gevonden

4 Contact met de tutor

De desbetreffende tutor neemt met u contact op om een eerste afspraak te plannen. Er wordt in onderling overleg afgesproken waar en wanneer de bijles plaatsvindt. De Managing Tutor en TopTutors spelen hierbij geen rol.

Indien de tutor reiskosten in rekening wil brengen zal dit in het eerste gesprek besproken worden. De mogelijke reiskosten bedragen doorgaans 20 eurocent per kilometer.

5 Bijlessen vinden plaats

Uw zoon of dochter gaat samen met de desbetreffende tutor aan de slag. Doorgaans wordt aan het einde van de bijles een nieuwe afspraak gepland. Ook het afzeggen van afspraken gaat tussen de tutor en de leerling/ouder.

Na de gegeven bijles geeft de tutor de gegeven uren door in Bijles Portal.

6 Facturatie en betaling

TopTutors verzorgt de facturatie en de administratie voor de tutors. U ontvangt tussen de zesde en de tiende van de volgende maand per mail, een factuur voor de gegeven bijlessen.

Tussen de vijftiende en de twintigste van de volgende maand wordt het bedrag op de factuur van uw rekening afgeschreven. Indien de factuur onjuist is kunt u voor of na afschrijving met TopTutors contact opnemen.

Slechts € 22,50 per klokuur.

Door oud-leerlingen die de stof, school, en leraren goed kennen.

Géén abonnement of pakketvormen.
Slechts €15,- administratie-kosten per schooljaar.

Afspreken waar en wanneer het jou uitkomt.

Door leerlingen en ouders hooggewaardeerd (8,1).

Fysiek of digitaal.

Hierom kies je voor ons

Door één-op-éénbegeleiding voor dat ene vak, krijg jij precies de hulp die jij nodig hebt. Je ontvangt tijdens het oefenen meteen feedback van de student. Dit neemt de twijfel weg. Tijdens de bijlessen leer je nieuwe manieren om te leren. Je ontdekt welke leermethode bij je past. 

Doordat de bijles door oud-leerlingen is, is de begeleiding laagdrempelig. Oud-leerlingen staan dicht bij de leerling, zijn vertrouwd met de lesmethodes, en kennen de docent en de school goed. 

Wil je meer weten?

Veelgestelde vragen

Nee! Bij TopTutors zit je niet vast aan pakketvormen of abonnementen: een bijles kost 22,50 euro per klokuur. Daarnaast wordt er eenmalig een bedrag van 15,00 euro gerekend per schooljaar aan administratiekosten. Deze administratiekosten worden pas gerekend als er bijlessen zijn gegeven. Duidelijk toch?

Direct inschrijven kan hier. Via deze pagina zijn de locaties met bijhorende contactpersonen te vinden. De Managing Tutor (coördinator) neemt dan contact op.

Nee! Bij TopTutors betaal je alleen achteraf voor de bijlessen die afgenomen zijn. Wij werken niet met abonnements- of pakketvormen; iedere leerling heeft namelijk zijn of haar eigen ondersteuningsbehoefte.

Dat hangt af van de situatie: zijn er lokaal tutoren beschikbaar of wil de leerling juist online bijles? We proberen iedereen die dat wil een fysieke tutor te bieden, lukt dat niet dan kunnen wij iedere leerling helpen aan een tutor die online de bijles geeft.

Jazeker! Ook leerlingen van scholen die (nog) niet met TopTutors samenwerken kunnen via ons ondersteuning krijgen. Zoek in dat geval de dichtstbijzijnde locatie op of schrijf je direct in via deze link. Ongeacht de school & locatie is het altijd mogelijk om de bijlessen online te volgen. In dat geval kiest men locatie “Digitale bijles” in het inschrijfformulier.

Scholen bepalen zelf hoe zij het NPO-budget inzetten. Het verschilt dus per partnerschool of de bijlessen via TopTutors worden vergoed. Bij twijfel is het raadzaam om dit na te vragen bij school óf de Managing Tutor hiervoor te raadplegen. 

Heb je een andere vraag?