Ik wil bijles geven

Ben je gemotiveerd, sociaal sterk en vind je het leuk om kennis over te dragen en moeilijke materie op een heldere manier uit te leggen? Ben je op zoek naar een waardevolle bijverdienste waarbij je je kennis en ervaring kunt inzetten? Dan zit je goed bij TopTutors! Wij kunnen jou in contact brengen met leerlingen die bijles nodig hebben.

Waarom ondersteuning geven via TopTutors?

Individuele bijles op jouw oude middelbare school
Hierdoor ben je bekend met de lesstof, docenten en methoden
Je bepaalt jouw eigen uren en de vakken waarin jij bijles geeft
De bijlessen kunnen fysiek of online worden gegeven
Naast individuele bijlessen biedt TopTutors ook andere vormen van ondersteuning (OPA)

Heb jij een fijne tijd (gehad) op jouw oude middelbare school en wil jij anderen helpen? Als oud-leerling heb jij unieke kennis waarmee jij anderen kan helpen én waarmee jij jouw eigen kennis op peil houdt! Daarnaast krijg je een mooie uurvergoeding, flexibele werktijden en tevreden leerlingen & ouders.  Klinkt goed, niet?

Ben jij benieuwd of jouw oude middelbare school ook samenwerkt met TopTutors? Vind hier jouw locatie:

Ben je geen oud-leerling van één van de partnerscholen, maar wil je toch graag individuele bijles geven via TopTutors? Ook dan kunnen wij jouw kennis waarschijnlijk gebruiken. Neem contact op met één van de locaties bij jou in de buurt, of stuur een berichtje naar info@toptutors.nl

Dit zoeken wij in een tutor

Dit biedt TopTutors

Veelgestelde vragen

Je bepaalt zelf voor welke vakken je bijles en ondersteuning kan en wil geven!

Als tutor bepaal je tot welk niveau en leerjaar jij bijles wil geven. Dat kan per vak bepaald worden. Jij moet immers je ook goed voelen bij de stof die je aan een leerling overdraagt.

Individuele bijlessen worden onderling in overleg met de tutor, leerling/ouders gepland. Je kan dus jouw eigen beschikbaarheid bepalen. Voor OPA-projecten op school wordt er vooraf wel een planning gemaakt, maar ook dat gebeurt in overleg met jou als tutor.

Afhankelijk van de wensen van scholen, ouders en leerlingen zijn er veelal ook mogelijkheden om online bijles te geven. Dit zou ook gecombineerd kunnen worden met het geven van fysieke bijlessen.

Dat verschilt per afdeling; er zijn leerlingen die graag in de weekenden thuis bijles wensen, of graag online geholpen willen worden. Daarnaast kan je in sommige gevallen (ook) in jouw studiestad bijles geven. Neem daarvoor contact op met de afdeling en Managing Tutor via de zoekbalk op deze pagina.

Jazeker, ook als je (tijdelijk) niet studeert kan je jezelf aanmelden als tutor via deze link.

Afhankelijk van de inhoudelijke ondersteuning (bijles of groepsondersteuning) en in sommige gevallen leeftijd, verdien je rond de 12 à 16 euro per uur.

Hoewel het oud-leerlingaspect voor ons zeer belangrijk is, kan je in veel gevallen ook als niet oud-leerling ondersteuning geven. Jouw kennis en wil om anderen te helpen is voor ons namelijk het belangrijkste.

Dat verschilt per afdeling, maar er zijn scholen of projecten waarbij bovenbouwleerlingen bijvoorbeeld ondersteuning aan onderbouwleerlingen geven via TopTutors.

Het verschilt per afdeling of de functie van Managing Tutor beschikbaar is, maar op deze pagina kan je hierover meer informatie vinden.

Wil je meer weten?

Socrates, een uniek netwerk voor getalenteerde studenten en alumni in Nederland

TopTutors werkt ook samen met Socrates Honours Society, een landelijk netwerk voor toptalenten in het voortgezet en hoger onderwijs. Socrates-leden behoren tot de top tien procent van hun studie. Om ondersteuning te geven via TopTutors hoef je geen lid van Socrates te zijn. 

Benieuwd wat Socrates voor jou als young professional kan betekenen?

Neem contact op