Over ons

TopTutors is een organisatie die oud-leerlingen van middelbare scholen begeleidt bij het organiseren van bijlessen voor hun oude middelbare school. We zijn een organisatie van enthousiaste oud-studenten met een passie voor onderwijs.

TopTutors wordt mede mogelijk gemaakt door een hechte samenwerking met middelbare scholen, waardoor we goede en betaalbare aansluitende studiehulp kunnen aanbieden.

De mensen achter TopTutors

Ivar Houterman werkzaam als Landelijk Coördinator bij TopTutors
Ivar Houterman
Landelijk Coördinator

Als Landelijk Coördinator sinds 2016 heeft Ivar bijgedragen aan de groei van TopTutors. Hij is eerste aanspreekpunt voor diverse partnerscholen en bijhorende Managing Tutors in, waarbij hij samen met de scholen ook vormgeeft aan diverse ondersteuningsprojecten.

Jetske van de Werff werkzaam als Landelijk Coördinator bij TopTutors
Jetske van de Werff
Landelijk Coördinator

Als Landelijk Coördinator onderhoudt Jetske van de Werff contact met alle partnerscholen en bijhorende Managing Tutors.

Timo Heijkoop werkzaam als Landelijk Coördinator bij TopTutors
Timo Heijkoop
Landelijk Coördinator

Sinds maart 2022 is Timo werkzaam als Landelijk Coördinator bij TopTutors. Timo onderhoudt contact met onze partnerscholen en hij begeleidt een aantal Managing Tutors. Timo was al langer bekend met TopTutors, omdat hijzelf bijles gaf via TopTutors.

William Smits werkzaam als Landelijk Coördinator bij TopTutors
William Smits
Landelijk Coördinator

Bezitter van een gezond ruisend hart voor het onderwijs en “lijstduwer” van de organisatie TopTutors. Krijgt energie door de trots en passie van de mensen die bij TopTutors werken.

Michiel van Erp werkzaam als Bestuurslid bij TopTutors
Michiel van Erp
Bestuurslid

Michiel van Erp heeft als lid van Socrates in 2012 het voortouw genomen in de oprichting van TopTutors. In zijn hoedanigheid als bestuurslid is hij verantwoordelijk voor alle beleidsmatige zaken binnen de organisatie.

Bart van Kraaij werkzaam als Bestuurslid bij TopTutors
Bart van Kraaij
Bestuurslid

Bart van Kraaij is als oprichter en directeur van Van Kraaij Educatie, vanaf het prille begin betrokken geweest bij de ontwikkeling en momenteel als bestuurslid actief bij TopTutors.

Kees van der Velden werkzaam als Bestuurslid bij TopTutors
Kees van der Velden
Bestuurslid

Als lerarenopleider en docent natuur- en scheikunde levert Kees de educatieve bijdrage aan TopTutors.

Onze kernwaarden

Door uitsluitend samen te werken met partnerscholen zorgen we voor een integrale aanpak van bijles. Omdat de tutors oud-leerlingen zijn, is de tutor vertrouwd met gebruikte methodes en is het voor de school duidelijk door wie leerlingen worden geholpen. Door goede communicatie tussen school en TopTutors voelt de school zich prettig bij alle aspecten van samenwerking.
Middels korte lijnen en duidelijke communicatie zijn de oud-leerlingen in staat snel te schakelen en iedereen te helpen. De leerling weet hen gemakkelijk te vinden en durven hun waarschijnlijk eerder te benaderen dan een externe partij.

Omdat we vinden dat bijles voor iedereen toegankelijk moet zijn is ons tarief zo laag mogelijk. Bijles kost bij ons slechts 19,50 euro per klokuur.

De leerling krijgt persoonlijke begeleiding op maat voor een minimaal tarief. De school kan een helder bijlesplan aanbieden zonder hoge kosten of veel extra werk en breidt haar alumni-netwerk uit. De student ontwikkelt zich op onderwijskundig gebied.

TopTutors werkt samen met Stichting Socrates International Honour Society. Socrates is een landelijk netwerk van ambitieuze en getalenteerde jongeren. Jaarlijks belonen ze de tien procent best presterende afstuderende leerlingen en studenten van Nederland met een officiële uitnodiging voor het netwerk. Deze leden van Socrates krijgen ook een uitnodiging om TopTutor te worden.