Bijles in Schoonhoven op het Schoonhovens College

Heb je moeite met het volgen van lessen voor dat ene vak? Loop je wel eens vast bij het leren van dat vak of met je huiswerk? De oud-leerlingen van het Schoonhovens College in Schoonhoven kunnen jou helpen met bijles, thuis of op school.

Inschrijven Meer info
Bijles op Schoonhovens College in Schoonhoven
Schoolgebouw Schoonhovens College Schoonhoven

Slechts € 22,50 per klokuur.

Door oud-leerlingen die de stof, school, en leraren goed kennen.

Géén abonnement of pakketvormen.
Slechts €15,- administratie-kosten per schooljaar.

Afspreken waar en wanneer het jou uitkomt.

Door leerlingen en ouders hooggewaardeerd (8,1).

Fysiek of digitaal.

Hierom kies je voor ons

Door één-op-éénbegeleiding voor dat ene vak, krijg jij precies de hulp die jij nodig hebt. Je ontvangt tijdens het oefenen meteen feedback van de student. Dit neemt de twijfel weg. Tijdens de bijlessen leer je nieuwe manieren om te leren. Je ontdekt welke leermethode bij je past. 

Doordat de bijles door oud-leerlingen is, is de begeleiding laagdrempelig. Oud-leerlingen staan dicht bij de leerling, zijn vertrouwd met de lesmethodes, en kennen de docent en de school goed. 

TopTutors op deze school.

In samenwerking met het Schoonhovens College biedt TopTutors ondersteuning op en rondom school. Meer weten? Hieronder vind je een hiervan een overzicht:

Wij faciliteren op deze school...
Individuele bijlessen
Individuele ondersteuning voor alle vakken, waaronder wiskunde, natuurkunde of Engels. Daarnaast ook studiebegeleiding; hulp met plannen en organiseren. Het is mogelijk de bijles thuis, op school of online plaats te laten vinden.
Vragenuurtje
Leerlingen kunnen zich inschrijven voor een vragenuurtje als ze vragen hebben over een bepaald vak. Zo kunnen ze bijvoorbeeld vragen over Nederlands en wiskunde stellen.
Patrick Bernadina

Managing Tutor

Mijn naam is Patrick Bernadina en ik studeer Future Planet Studies aan de Universiteit van Amsterdam. In juli 2020, heb ik mijn VWO diploma behaald op het Schoonhovens College Albert Plesman; waarna ik Socrates lid ben geworden. Door eigen interesse om verder te ontwikkelen en een ouder als basisschooldocent, ontstond er een goede basis om het schooljaar erna gelijk te starten als tutor. Na flink ervaring opgedaan te hebben als tutor, groei ik nu verder als Managing Tutor. Door zelf bijles te geven, weet ik goed wat een leerling nodig heeft om goed te kunnen leren. Hierbij is het mijn verantwoordelijkheid om aan elke leerling de meest geschikte tutor te koppelen. Daarnaast koppel ik het proces terug naar de tutoren, om te monitoren of de leerlingen / ouders de juiste ondersteuning ondervinden. Kopieer mailadres

Hoe het werkt

1 Contact opnemen met de Managing Tutor

U kunt contact opnemen met de Managing Tutor, de plaatselijke coördinator van deze afdeling. U kunt met hem of haar in contact komen via de contactgegevens of het formulier welke vermeld staan op de betreffende locatiepagina.

Wanneer u uw zoon of dochter direct inschrijft, zal de Managing Tutor u telefonisch of per e-mail benaderen om extra informatie te geven.

2 Inschrijven

U kunt uw zoon of dochter zelf inschrijven in Bijles Portal. Dit is het administratiesysteem dat de tutoren gebruiken om de bijlesuren te registreren. 

Per schooljaar betaalt u € 15 administratiekosten, deze kosten worden op de eerste factuur in rekening gebracht.

3 Op zoek naar een geschikte tutor

Na inschrijving gaat de Managing Tutor op zoek naar een geschikte tutor voor uw zoon of dochter. Doorgaans wordt er binnen een werkweek een geschikte tutor gevonden

4 Contact met de tutor

De desbetreffende tutor neemt met u contact op om een eerste afspraak te plannen. Er wordt in onderling overleg afgesproken waar en wanneer de bijles plaatsvindt. De Managing Tutor en TopTutors spelen hierbij geen rol.

Indien de tutor reiskosten in rekening wil brengen zal dit in het eerste gesprek besproken worden. De mogelijke reiskosten bedragen doorgaans 20 eurocent per kilometer.

5 Bijlessen vinden plaats

Uw zoon of dochter gaat samen met de desbetreffende tutor aan de slag. Doorgaans wordt aan het einde van de bijles een nieuwe afspraak gepland. Ook het afzeggen van afspraken gaat tussen de tutor en de leerling/ouder.

Na de gegeven bijles geeft de tutor de gegeven uren door in Bijles Portal.

6 Facturatie en betaling

TopTutors verzorgt de facturatie en de administratie voor de tutors. U ontvangt tussen de zesde en de tiende van de volgende maand per mail, een factuur voor de gegeven bijlessen.

Tussen de vijftiende en de twintigste van de volgende maand wordt het bedrag op de factuur van uw rekening afgeschreven. Indien de factuur onjuist is kunt u voor of na afschrijving met TopTutors contact opnemen.

Zij gingen u voor

Het contact is goed geweest, korte lijntjes met de tutor!

Ouder leerling SG Roncalli

Fleur is een topper als tutor!

Ouder leerling KSE Etten-Leur

Merveille heeft het goed gedaan! Ze had een goede klik met onze dochter en wist te achterhalen welke onderdelen ze lastig vond. Daardoor is het cijfer van een onvoldoende naar een goede voldoende gegaan.

Ouder leerling De Populier

Esmee kan heel goed afstemmen, goede vragen stellen en uitleggen.

Ouder leerling regio Arnhem

Had na de bijles nog nooit zo goed voor het betreffende vak gescoord en nu ook met Engels!

Leerling Varendonck College

Ik ben super tevreden. Goed contact en makkelijke aanmeldprocedure.

Ouder leerling Varendonck College

Wilt u meer weten?

Veelgestelde vragen

Nee! Bij TopTutors zit je niet vast aan pakketvormen of abonnementen: een bijles kost per 1 januari 2024 22,50 euro per klokuur. Daarnaast wordt er eenmalig een bedrag van 15,00 euro gerekend per schooljaar aan bemiddelingsgeld. Duidelijk toch?

Direct inschrijven kan hier. Via deze pagina zijn de locaties met bijhorende contactpersonen te vinden.

Hier vind je het inschrijfformulier voor tutoren. 

Jazeker, de motivatie om anderen te helpen met jouw kennis is voor ons leidend. De meeste tutoren geven ondersteuning rondom hun oude middelbare school, maar als je bijvoorbeeld in jouw studiestad bijles wil geven, dan kan dat ook. 

Jazeker! Ook leerlingen van scholen die (nog) niet met TopTutors samenwerken kunnen via ons ondersteuning krijgen. Zoek in dat geval de dichtstbijzijnde locatie op of schrijf je direct in via deze link.

Geen antwoord op uw vraag?