Onze kernwaarden: waar wij als TopTutors voor staan

Welkom op de pagina waar we nieuws en verhalen delen om de scholen en mensen achter de organisatie een gezicht te geven. Veel leesplezier!

TopTutors creëert sinds 2013 bijles- en ondersteuningsnetwerken die dichtbij en toegankelijk zijn. We vinden namelijk dat goede, betaalbare bijles en ondersteuning binnen handbereik moet zijn voor iedereen. Daarbij proberen we altijd te werken op een manier die bij ons past. Een manier die past bij onze kernwaarden. Hieronder lees je meer over onze kernwaarden: dicht bij school, laagdrempelig, voor iedereen betaalbaar én profijt voor alle betrokkenen.

1. Dicht bij School

Door uitsluitend samen te werken met partnerscholen zorgen we voor een integrale aanpak van bijles. Omdat de tutors oud-leerlingen zijn, is de tutor vertrouwd met gebruikte methodes en is het voor de school duidelijk door wie leerlingen worden geholpen. Door goede communicatie tussen school en TopTutors voelt de school zich prettig bij alle aspecten van samenwerking.

2. Laagdrempelig

Middels korte lijnen en duidelijke communicatie zijn de oud-leerlingen in staat snel te schakelen en iedereen te helpen. De leerling weet hen gemakkelijk te vinden en durven hun waarschijnlijk eerder te benaderen dan een externe partij.

3. Voor iedereen Betaalbaar

Omdat we vinden dat bijles voor iedereen toegankelijk moet zijn is ons tarief zo laag mogelijk. Bijles kost bij ons slechts 22,50 euro per klokuur. Daarnaast werken we niet met abonnementen of pakketvormen.

4. Profijt voor alle betrokkenen

De leerling krijgt persoonlijke begeleiding op maat voor een minimaal tarief. De school kan een helder bijlesplan aanbieden zonder hoge kosten of veel extra werk en breidt haar alumni-netwerk uit. De student ontwikkelt zich op onderwijskundig gebied.

Dit is wat wij doen

TopTutors creëert bijles- en ondersteuningsnetwerken, zodat bijles voor iedereen dichtbij en toegankelijk is! Wij vinden namelijk dat goede, betaalbare bijles en ondersteuning binnen handbereik moet zijn voor iedereen. Voor zowel de leerlingen, ouders als scholen waarmee wij samenwerken bieden wij maatwerk op gebied van betaalbare leerlingondersteuning.

De bijlessen zijn Top! Resultaat is ook zichtbaar in de cijfers.

Ouder leerling regio Nijmegen

Ik ben super tevreden. Goed contact en makkelijke aanmeldprocedure.

Ouder leerling Varendonck College

De tutor heeft mijn dochter op haar gemak gesteld door haar manier van uitleggen van de stof en haar in het algemeen zelfvertrouwen te geven.

Ouder leerling Staring College

De bijlessen hebben naast de inhoudelijke kennis onze zoon ook veel zelfvertrouwen gegeven.

Ouder leerling Varendonck College

Had na de bijles nog nooit zo goed voor het betreffende vak gescoord en nu ook met Engels!

Leerling Varendonck College

Mijn zoon vindt de Tutor een Topper!

Ouder leerling Varendonck College

Alleen maar complimenten voor de fijne, rustige manier waarop de tutor met mijn zoon werkt!

Ouder leerling Koning Willem II College

Mijn complimenten voor deze TopTutor! Mijn zoon heeft er superveel aan gehad en heeft sindsdien alleen maar goede punten voor wiskunde!

Ouder leerling Koning Willem II College

Vooral zo doorgaan met het enthousiasme waarmee je het doet als tutor!

Ouder leerling Dorenweerd College

Merveille heeft het goed gedaan! Ze had een goede klik met onze dochter en wist te achterhalen welke onderdelen ze lastig vond. Daardoor is het cijfer van een onvoldoende naar een goede voldoende gegaan.

Lees verder
Ouder leerling De Populier